Lava Rock XL

Vorige Artikel 20 van 21 Volgende
€ 4,25 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

De Lava Rock XL is perfect te gebruiken als natuurlijke diffuser. Druppel je favoriete olie op de Lava Rock en geniet van de geur. Leg de steen op je nachtkastje of in/onder je kussen tijdens het slapen.

ESSENTIËLE OLIE

Hoe lang een olie te ruiken is op de Lava Rocks, hangt af van de kwaliteit, de hoeveelheid en het type geur van de essentiële olie die je gebruikt. Over het algemeen vervliegen de relatief lichtere geuren tussen 2 en 4 uur, terwijl zwaardere geuren na 24 uur nog steeds te ruiken zijn. Wissel verschillende oliën af om te ontdekken welke geur je het meest aanspreekt en past bij je gemoedstoestand op dat moment. Experimenteer ook eens met een eigen mix!

Gebruik citrus oliën zoals sinaasappel en oliën als pepermunt voor een snelle energieboost. Oliën als lavendel kun je gebruiken om lekker te ontspannen en eventuele stress te verlagen.

EIGENSCHAPPEN

De Lava Rock is vrij poreus, waardoor essentiële oliën goed worden opgenomen. Doe één of twee druppels van je favoriete essentiële olie op de Lava Rock. Wrijf deze in en laat even drogen. Essentiële oliën van hoge kwaliteit trekken over het algemeen snel in.​

Elke Lava Rock komt uit de natuur en is handgemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw Lava Rock iets afwijken van de foto's.

© 2019 - 2021 Key to Blossom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel