- OVER KEY TO BLOSSOM -  

Als holistisch massagetherapeute werkte ik veel met essentiële oliën om persoonlijke processen te ondersteunen. Deze zetten ik zowel in bij fysieke klachten, als ter ondersteuning bij een persoonlijk ontwikkelings- / helingsproces. Ook zelf was ik op zoek naar natuurlijke alternatieven voor onder andere mijn hooikoorts. Ik geloof erg in de kracht van essentiële oliën en het blijft nog steeds bijzonder wat deze voor je kunnen betekenen.

De webshop Key to Blossom is in eerste instantie ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar vrolijke, kleurrijke diffuser armbanden om zo de essentiële oliën bij mij te kunnen dragen. Daarnaast vind ik het fijn om niet alleen zelf mijn essentiële oliën meer in te zetten, maar ook om dit voor anderen gemakkelijker te maken om essentiële oliën verder toe te passen in je dagelijks leven. 

Wat ooit begon het met het maken van diffuser armbanden, is inmiddels uitgegroeid naar de webshop met een zeer uitgebreid assortiment aan rollers, pipetflesjes, sprays, handig tools en overige benodigdheden. En ja, ook nog steeds unieke, handgemaakte sieraden!

Heb je vragen? Wil je meer weten over de werking van essentiële oliën? Wil je iets op maat laten maken voor een speciale gelegenheid? Dat kan! Stuur een mail naar roos@keytoblossom.nl en dan heb ik graag contact met je!

Fleurige groet,

Roos

© 2019 - 2022 Key to Blossom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel