Key to Blossom is ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar vrolijke, kleurrijke diffuser armbanden. Door de liefde voor essentiële oliën en de kracht vanuit de natuur, vind ik het fijn om deze gedurende de dag graag bij mij te kunnen dragen. Ik maak elke armband zelf en verpak en verstuur deze met liefde naar jou toe. 

Als holistisch massagetherapeut werk ik veel met essentiële oliën om persoonlijke processen te ondersteunen. Ik geloof erg in de kracht van essentiële oliën. Door de vrolijke en hippe armbanden wordt het alleen maar gemakkelijker om de oliën verder toe te passen in je dagelijks leven. Zowel bij fysieke klachten, als ondersteuning bij een ontwikkelings- / helingsproces kunnen deze worden ingezet. Uiteraard kun je de armbanden ook dragen zonder essentiële olie toe te voegen. 

Heb je vragen? Wil je meer weten over de werking van essentiële oliën? Wil je iets op maat laten maken voor een speciale gelegenheid? Dat kan! Stuur een mail naar roos@keytoblossom.nl en dan heb ik graag contact met je!

Fleurige groet,

Roos

© 2019 - 2020 Key to Blossom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel